MURHAMASTER 2.0

Kieli:

Pelaajien rekisteröityminen HYSin turnaukseen Syysturnaus 2018

Rekisteröityminen päättyy 30.09.2018, 23.59.

Täytä tiedot mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Pelistä tulee silloin huomattavasti paljon hauskempi sekä sinun että muiden osalta. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia välittömästi, muut kohdat voi täyttää myöhemmin. Punaisella merkityt kohdat jäävät tuomariston tietoon. Tuomaristo voi harkintansa mukaan muokata ilmoittautumistietoja ja pyytää niihin täydennyksiä. Aikataulua voi (ja täytyy) täydentää ja muokata pelin aikana.

Mahdollisesta turnausmaksusta on kerrottu pelin infosivulla ja tuomaristo tiedottaa maksuohjeista tarvittaessa.

Huom! Mikäli olet jo luonut käyttäjätunnuksen uuteen Murhamasteriin, voit kirjautua sisään ja ilmoittautua olemassaolevilla tiedoillasi!

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi tunnukset Murhamasteriin. Mikäli sähköpostia ei kuulu vuorokauden sisään, olethan yhteydessä tuomaristoon.

Mikäli lomakkeen kanssa ilmenee ongelmia, ilmoittautuminen kannattaa hoitaa lähettämällä ilmoittautumistiedot osoitteeseen tuomaristo@salamurhaajat.net.

Pelaajatiedot

cmKuvien kokoraja on 16MB. Kuvan voi myös halutessaan lähettää sähköpostitse tuomaristolle (tuomaristo@salamurhaajat.net).

Aikataulu